HTML

Dave Campestre

blog az impresszióknak, az introspekciónak, az álmoknak, az absztraktnak és a tudatalattinak - egyelőre... és majd meglátom, milyen irányba szerveződnek a dolgok.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Tengerpart az álom szemszögéből

2008.08.17. 20:34 Dave Campestre

a minap álmodtam...

...tengerparton vagyok, széles, homokos tengerparton ahonnan hiányoznak a szállodák, a napágyak, és az emberek is csak minimálisan vannak jelen. A legfőbb furcsaság, hogy nem a tenger hullámzik, hanem a part. Homokból voltak a hullámok. Nagyon izgalmas volt várni egy közelgő hullámnál, hogy az elöntsön. Idővel egyre nagyobbak lettek és végül teljesen elborítottak. A homok tömege a földhöz préselt és elkezdtem fuldokolni. Ezt már nem tartottam olyan jó mókának így fogtam magam és besétáltam a közeli Media Markt-ba hónom alá csapott kenyérpirítóval (amit este még használtam is - a valóságban :) fürdőgatyában. Mikor kiértem megbüntettek 400 Ft-ra mivel nem szóltam, hogy beviszem a pirítót.

A homokhullámokhoz még megjegyezném, szerintem mi kaptuk a legjobb szoftvert az élettől, vagyis az emberi agyat. Félelmetesen jól tudta megjeleníteni ezeket a hullámokat. És az álmokért még fizetnünk sem kell.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása